TRAINING PENTRU COMPANII

Vrei să îți dezvolți echipa?

Stabilire Obiective

Unul dintre consultanții noștri va crea o soluție dedicată companiei tale, pe baza informațiilor transmise de tine, astfel încât să ne asigurăm că împreună vom atinge toate obiectivele.

Program Training

Aflăm nevoile tale

Dezvoltăm și implementăm cu succes programe de training adaptate nevoilor dumneavoastră. Oferim informații valoroase care urmăresc dezvoltarea abilitaților de comunicare, management și vânzări. Facilităm procesul de dezvoltare al echipelor prin activități practice și aplicații de business, în toate cursurile pe care vi le oferim.

Teambuilding

Furnizor de top in organizarea programelor de teambuilding. Activitati complexe si diversificate, concepte noi an de an, facilitatori implicati si pasionati de dezvoltarea echipelor, programe personalizate, sute de clienti multumiti – toate astea ne recomanda. Singuri va puteti convinge alegandu-ne ca parteneri de dezvoltare.

Cursuri personalizate în organizația ta

Într-o economie bazată pe cunoaștere, educarea și instruirea angajaților reprezintă o investiție în vederea obținerii unei performanțe îmbunătățite pe termen scurt, precum și a succesului pe termen lung al organizației. ​Know how-ul si competentele personalului reprezinta un element strategic pentru imbunatatirea performantelor si pentru a avea o echipa conștientă de propria valoare și capacitate: un personal calificat atinge obiectivele cu mai mare eficiență si eficacitate.

Leadership Training

Vă asigurăm de toată implicarea noastră și a colaboratorilor noștri în derularea unui proiect în cadrul companiei/instituției dumneavoastră. Echipa de formatori SMART ACADEMY este una tânără, dar cu multă experiență, entuziastă și decisă să contribuie la îmbunătățirea mediului privat și public din România în ceea ce privește adoptarea, aplicarea și respectarea unor standarde de etică și conformitate. Dorim să perfecționăm, să dezvoltăm și să motivăm angajații organizației dumneavoastră să devină un model de conformitate, comportament etic și integritate pentru a putea contribui la consolidarea unei imagini similare a companiei/instituției dumneavoastră în societate.

 

 

TRAINING PENTRU COMPANII

Acest curs se organizează la cererea companiilor

+40 771 177 106

cursuri@smartacademy.ro

În funcție de solicitări și disponibilitate putem crea orice module personalizate pentru echipa ta!

Program de dezvoltare a echipei

Iți oferim un program de dezvoltare a echipei, care depășeste zona de team building și care te ajută pe o perioadă îndelungată la creșterea performanțelor echipei și a afacerii

 

TRAINERI PASIONAȚI

Alte Cursuri

Formator

COD COR: 242402

Curs calificare 360 de ore
Curs acreditat Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC), Ministerul Educației și Cercetării

Manager de proiect

COD COR: 241919

Curs calificare 80 de ore
Curs acreditat Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC), Ministerul Educației și Cercetării

Expert accesare
fonduri europene

COD COR: 241948

Curs specializare
Curs acreditat Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC), Ministerul Educației și Cercetării