Idei mai bune.
Rezultate mai clare.

Specialiști în Servicii Financiare

De la start-up-uri antreprenoriale la marile corporații globale, afacerile pentru care lucrăm au un lucru în comun. O convingere puternică că, indiferent de piață, finanțele extrem de bine administrate sunt o sursă cheie de avantaj competitiv. Acesta este motivul pentru care vin la SMART ACADEMY. Printr-o gamă uimitor de largă de servicii pentru întreprinderi și persoane fizice, echipa noastră cu mai mulți specialiști talentați oferă expertiză contabilă și servicii personalizate de cel mai înalt calibru, combinată cu o mulțime de noi idei comerciale implementate cu succes. Dacă există un mod mai bun, mai eficient din punct de vedere financiar de a face lucrurile, vă vom ajuta compania să îl găsească. Dacă doriți să aflați mai multe despre oricare dintre serviciile de mai jos, ne-ar plăcea să aflăm de la dumneavoastră. 

Totuși, nu totul este business, este și personal. Așadar, oferim o gamă largă de suport pentru clienții noștri privați, de la managementul averii și planificare imobiliară la consultanță fiscală și cursuri de formare profesională. Descoperiți mai jos serviciile noastre pentru persoane fizice.

 

Servicii & Soluții

Întocmire evidență contabilă
Întocmire situații financiare
Întocmire buget/ cash flow/ analiză cost beneficiu Monitorizare situații finaciare
Consultanță la sediul beneficiarului 

Evaluare societate din punct de vedere economic (în baza documentelor financiare)
Consultanță în vederea eficientizării costurilor
Consultanță manageriala în vederea eficientizării investițiilor

Calificare și Recalificare
Cursuri de Calificare
Cursuri de specializare
Cursuri de perfectionare
Training 

Administrare financiară
Administrare tehnică
Asistentă, consultanță
Administrare imobile
Administrare blocuri
Cenzorat
Curățenie

Consiliere în obținerea documentațiilor și avizelor necesare a fi atașate dosarului de finanțare, în funcție de cerințele Finanțatorului.
Elaborarea cererilor de plată și a cererilor de rambursare pentru cheltuielile realizate.
Realizarea rapoartelor de progres în funcție de cerințele Finanțatorului. 

www.smartacademy.ro alba iulia

Servicii dedicate instituțiilor publice

Implementare SISTEM DE CONTROL INTERN MANAGERIAL

Evaluarea principalelor elemente ale contextului instituţional în care se desfăşoară activitatea entității (identificarea legilor şi regulamentelor aplicabile entităţii verificate și a aspectelor semnificative privind mediul și condițiile în care acestea funcționează). Consultanță în vederea elaborării programului de dezvoltare a Sistemului de control intern managerial. Consultanță în vederea elaborarii situațiilor sintetice și centralizatoare privind stadiul implementării și dezvoltării Sistemului de control intern managerial, precum și a raportului asupra acestuia. 

Creează un buget pentru a arăta banilor tăi unde să se îndrepte, în loc să-i laşi pe ei să decidă unde să se îndrepte.