Perspective Economice

IMM

Lucrăm împreună cu clienții în procesul de conformitate, asistându-i în organizarea proceselor de raportare financiară și ajutându-i să alinieze operațiunile contabile cu obiectivele de afaceri

Managementul Performanței

Profesioniștii SMART ACADEMY au cunoștințe extinse despre opinii și practici ale autorităților fiscale. Noi vă putem ajuta afacerea să evite capcanele și să beneficieze de oportunități, prin furnizarea de consultanță cu privire la impozite și taxe.

Organizații de toate mărimile sunt din ce în ce mai expuse noilor modificări în materie fiscală, atât la nivel local, cât și global. Printr-o abordare care trece dincolo de prezent şi de granițe, putem adăuga valoare afacerii dumneavoastră, iar prin experienţa noastră în fiscalitate, precum şi prin aptitudinile şi cunoştinţele solide pe sectoare de activitate, vă ajutăm să vă mențineți competitivitatea şi să vă îndepliniţi obligaţiile legale.

38
Locul ocupat de România în lume privind libertatea economică
19%
Cota standard de TVA în România
42%
Contributii sociale datorate de angajat
1%
Impozitul pe venitul microintreprinderilor care au cel puțin un angajat
2,25%
Contribuții sociale datorate de angajator
16%
Cota standard pentru impozitul pe profit

Ce ne diferențează?

Atenție personalizată

Specialiști noștrii oferă o atenție personalizată pentru toate provocările dumneavoastră financiare. Treaba noastră este să vă ascultăm nevoile și să oferim sfaturi utile pentru a vă asigura viitorul.

Consultanță strategică

Informații din piața financiară personalizate și strategii de extindere a celor mai bune practici și configurare locală completă cu experții noștri.

Instrumente și soluții

Ne propunem să vă oferim informații actualizate și relevante, oferindu-vă acces la soluții digitale interactive, unde puteți găsi și compara măsuri fiscale și evoluții din întreaga lume.

Asistență în tranzacții

Pe măsură ce complexitatea tranzacțiilor corporative crește și modificările aduse legislației fiscale, precum și abordarea autorităților fiscale se schimbă, investitorii trebuie să reacționeze rapid în actualul mediu de afaceri dinamic.

Mobilitate globală

De mulți ani construim un grup mondial de consilieri financiari internaționali. Serviciile noastre includ respectarea și optimizarea fiscală globală, servicii internaționale finaciare și gestionarea mobilității globale.

DAC 6

Directiva 822/2018 „DAC6” aduce un nou cadru de transparentizare fiscală prin introducerea obligativității de raportare a schemelor transfrontaliere de optimizare fiscală care prezintă anumite caracteristici.

Vorbește cu experții noștri pentru a vedea cum vă putem sprijini afacerea