Fonduri europene nerambursabile

Numeroase oportunități de finanțare

Consiliem clienții noștri cu privire la aspectele lor strategice cheie care vizează dezvoltarea societaților, valorificând experiența nostră din domeniul Expertizei Contabile, a Fondurilor Europene și a Fondurilor Guvernamentale, prin utilizarea unei rigori analitice care are menirea de a sprijini adoptarea unor decizii bazate în primul rând pe oportunitațile de dezvoltare de business prin Accesarea Programelor de Finanțare Nerambursabile.

Cine poate primi finanțare?

Întreprinderile mici și mijlocii (IMM-urile) pot solicita granturi, împrumuturi și garanții. De asemenea, ele pot încerca să câștige contracte pentru furnizarea de bunuri sau servicii. Organizațiile neguvernamentale și organizațiile non-profit ale societății civile sunt eligibile pentru finanțare din partea UE atunci când domeniile lor de activitate sunt legate de politicile UE.

Bugetul UE include programe specifice de sprijinire a tinerilor care doresc să studieze sau să lucreze în străinătate. Există, de asemenea, programe menite să reducă șomajul în rândul tinerilor.

smart academy euro
european union smart academy
uniunea europeana smart academy

Agricultorii

Dacă sunteți agricultor sau administrați terenuri, vă putem ajuta să obțineți plăți directe în cadrul politicii agricole comune (PAC).

organisme publice smart academy

Organismele publice

Organismele publice locale, regionale sau naționale au numeroase posibilități de a obține fonduri europene, de la investiții pentru dezvoltarea capacității și eficienței instituționale până la sprijin pentru proiecte locale de infrastructură.

Cum să accesezi fonduri europene?

Dacă îți dorești să accesezi fonduri europene, însa nu cunoști pașii ce trebuie urmați, te vom ajuta cu un ghid orientativ, prin care să poți obține finanțarea. Totuși, trebuie să reții că procedurile și condițiile impuse diferă în funcție de fiecare linie de finanțare în parte. 

 

sc smart academy srl fonduri europene
fonduri europene smart

Numeroase oportunități de finanțare în următorii 7 ani!

Planuri noi pentru perioada 2021-2027

Avem experiență într-o gamă variată de domenii de activitate precum producție, agricultură, industrii creative, sănătate, servicii și comerț, clienții noștri fiind atât întreprinderi cu angajați și cifre de afaceri impresionante, cât și tineri antreprenori aflați la început de drum. În ambele cazuri, Fondurile Nerambursabile s-au dovedit a fi printre soluțiile optime pentru atingerea obiectivelor profesionale.

... Cauți un consultant?

România, în perioada 2021-2027, va beneficia de o finanțare europeană mai mare cu 8% față de perioada 2017-2020