Echipa noastră

PASIUNE | EXPERIENȚĂ | VIZIUNE

Ana Melinda Todoran

CEO & FOUNDER

Suntem o firma de consultanță financiară, expertiză contabilă și fiscală, consultanță fonduri europene și formare profesională care desfașoară operațiuni financiare pentru clienți locali si internaționali.

Membra in grupul MSI, unul dintre cele mai prestigioase și de anvergură grupuri de experți pe plan mondial este totodata afiliată la principalul organism local de acreditare și evaluare CECCAR.

Melinda TODORAN SMART ACADEMY

CEO

DRU

Elena Cadar smart academy

Elena kadar

DRU
Director Resurse Umane

Dacă luăm în considerare coexistența și succesiunea pe piața forței de muncă a generațiilor din ultimele decenii și până în prezent, cu caracteristicile lor, putem spune că în momentul de față ne aflăm la începutul predării, și respectiv al preluării, rolurilor, funcțiilor și joburilor de la o generație la alta. Suntem în căutare de talente oricând la Smart Academy.

VLADA PANFILI

CFP
Coordonator Formare Profesională

Programele de formare profesională organizate de SMART ACADEMY oferă viitorilor cursanți o combinaţie de experienţe menite să îl sprijine în procesul de dezvoltare şi în sedimentarea cunoştinţelor acumulate. Viitorii cursanți vor participa, împreună cu colegii din grupa sa, la o sesiune de deschidere (Kick Off Session) în cadrul căreia vor fi expuși interacţiunii cu un speaker motivaţional.

Noi la SMART ACADEMY înţelegem importanţa formării profesionale și vă așteptăm cu drag să devenim colegii.  

Panfili Vlada smart academy

CFP