BE SMART

O companie de succes cu o viziune puternică

Smart Academy a fost înființată în 2012 în Alba Iulia, înregistrată ca societate de expertiză contabilă, Membra CECCAR precum și furnizor de servicii educaționale, calificare, recalificare și reintregrare pe piața muncii.

Începând cu anul 2015 ne-am bucurat de experiența obținută în urma Schimbului de bune practici cu Camera de Comert din Italia în urma căruia s-a pus bazele unei colaborari transnaționale în vederea organizării programelor de formare profesională în mod unitar la nivelul Uniunii Europene.

Politica anului 2016 a fost de extindere și dezvoltare și în alte zone, motiv pentru care se înființează punctul de lucru din Deva desfasurad astfel activitate de consultanță, calificare / specializare și perfecționare în București și în două centre regionale importante Vest și Centru.

În plus față de obiectivele inițiale societatea și-a lărgit obiectul de activitate cu cea de consultanța în vederea obținerii de fonduri europene care au devenit prioritatea noastră motiv pentru care au fost introduse și ele în obiectul de activitate.

Integritate

Prin intermediul celor patru principale linii de servicii  ajutăm organizațiile să valorifice oportunitățile. De asemenea  ajutăm organizațiile să îndeplinească cerințele de reglementare, să îi informăm pe investitori și să răspundă nevoilor părților interesate. Într-o lume în plină schimbare, vă oferim sprijinul de care aveți nevoie pentru a fi eficienți astăzi și pentru a crea o creștere pe termen lung pentru ziua de mâine. Recrutăm, dezvoltăm și păstrăm oamenii potriviți, adoptăm inovația, încurajăm simplificarea și monitorizăm ceea ce facem îndeaproape. Modificările introduse în cadrul companiei SMART ACADEMY au necesitat investiții semnificative și au creat o schimbare pozitivă pentru oamenii noștri și companiile pe care le avem în portofoliul nostru.

 

Excelență

Clienții noștri includ companii din Fortune Global 500 și din Forbes Global 2000. De asemenea, lucrăm cu companii de pe piața mică și medie, ajutându-i să accelereze creșterea și să își atingă aspirațiile de lider de piață. Suntem lideri în recunoașterea și susținerea antreprenorilor și îi ajutăm să aducă produsele și ideile lor pe piață prin servicii și programe personalizate. De asemenea, sfătuim organizațiile guvernamentale și instituțiile din sectorul public. Munca noastră se concentrează prin a-i ajuta să-și crească rezistența, să-și consolideze economiile, comunitățile și să îmbunătățească viața cetățenilor.

+
Clienții
+
Echipă
+
Sume gestionate €
Anul Înființării

DRU

Elena kadar

ANA MELINDA TODORAN

CFP

Vlada Panfili