NOI NE OCUPĂM DE TOT

calitatea și eficiența ne diferențează

01

ADMINISTRARE FINANCIARĂ

Administrarea financiar-contabilă este cea mai importantă activitate a administratorului de imobile. Organizăm și gestionam cu profesionalism tot ce ține de: liste de plată, plata facturilor către furnizori, întocmirea tuturor registrelor contabile, evidența fondurilor, întocmirea ordinelor de plata, achitarea taxelor la bugetul de stat și tot ce este necesar pentru administrarea finaciar-contabilă a asociației de proprietari. Calculul corect, transparent și la timp a listelor de plată reprezinta pentru noi principalul obiectiv al activitații de administrator imobile

sc smart academy srl
smart academy srl
02

ADMINISTRARE TEHNICĂ

Activitatea de administrare tehnica este, poate cea mai vizibila activitate in cadrul imobilului, de ea depinzand confortul proprietarilor. Ne asiguram de bunastarea proprietati comune a imobilului, inspectand periodic lucrurile esențiale atat din punct de vedere tehnic cat si din punct de vedere estetic. Asiguram materialele necesare imobilului prin achizitie si transportul acestora, supraveghem stadiul lucrarilor de intretinere ( reparatii, curatenie, etc).

03

CASIERIE

SMART ACADEMY vă pune la dispoziție personal instruit și de încredere. În acelați timp, recomandăm proprietarilor și soluții alternative, precum depunerea în contul bancar colector, plata cotelor de întreținere cu cardul direct în casierie sau prin aplicația online. Astfel, veti putea reduce semnificativ timpul cu plata cotelor de întreținere și beneficiați în același timp de servicii de calitate. Chitanțele sunt emise în format electronic și tipărite, acestea neputând fi modificate ori șterse, oferind proprietarilor o sigurantă sporită.

cenzorat smartacademy.ro
www.smartacademy.ro
04

cenzorat

Efectuăm prin specialiștii noștri și prin experți contabili colaboratori lucrări de expertizare și verificare a modului de conducere a evidenței contabile a asociației, a modului de repartizare a cheltuielilor comune și gestionare a fondurilor bănesti ale asociației. Puteți de asemenea apela la noi pentru a angaja cenzori cu experiență în activitatea de administrare a imobilelor și blocurilor și a căror imparțialitate și profesionalism îl garantăm.
 

Vă stăm la dispoziție atât telefonic, cât și prin email